Με φόντο τον τίτλο WMC “𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥 𝟰 𝗖𝗛𝗔𝗠𝗣𝗜𝗢𝗡” η διεθνής 4άδα της Βραδιάς “𝗪𝗠𝗖 𝗠𝗨𝗔𝗬𝗧𝗛𝗔𝗜”

Βρίσκεστε εδώ: WMC Greece 5 Uncategorized 5 Με φόντο τον τίτλο WMC “𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥 𝟰 𝗖𝗛𝗔𝗠𝗣𝗜𝗢𝗡” η διεθνής 4άδα της Βραδιάς “𝗪𝗠𝗖 𝗠𝗨𝗔𝗬𝗧𝗛𝗔𝗜”

Η βραδιά 𝗪𝗠𝗖 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶 θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, με το 𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁 της να είναι η ανακοίνωση του δυνατού 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵 𝘂𝗽 της διεθνούς 4αδας.

 

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των 66,68 κιλών, θα αναμετρηθούν οι αθλητές: ο Ιταλός Angelo Bernardoni, ο Ισπανός Jose Maria Quevedo Tapia, ο Κύπριος Χρήστος Ευγενίου και ο δικός μας, Έλληνας αθλητής 🇬🇷 Δήμος Ασημακόπουλος.

 

Με 22 αγώνες, 18 νίκες εκ των οποίων οι 10 τέλειωσαν με νοκ άουτ, ο Δήμος Ασημακόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις στο Ελληνικό κοινό του 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶. Ο Δήμος, μέλος της Εθνικής Ομάδας, έχοντας κατακτήσει τρία χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με την πρόσφατη συμμετοχή του – το καλοκαίρι του 2022 – στα 𝗧𝗵𝗲 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀, στην Alabama των ΗΠΑ, είναι ένας δεινός μαχητής, πάντα υπολογίσιμος για οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, προερχόμενος από νίκη πριν από λίγες μέρες με διακοπή στο 2ο γύρο, απέναντι στον Ιταλό Armando Sanzica.

 

Την 4αδα συμπληρώνουν ιδιαίτερα αξιόμαχοι αντίπαλοι:

 

Ο σκληροτράχηλος 31χρονος Ισπανός Jose Maria Quevedo Tapia, έχει αγωνιστεί σε κορυφαία promotion με το ηχηρό παλμαρέ, 79 αγώνες, 53 νίκες, 22 ήττες και 4 ισοπαλίες.
Ο Ιταλός μαχητής του Max Muay Thai, Angelo Bernardoni, έχει 18 νίκες, 8 ήττες και 1 ισοπαλία (5ΚΟ), ο «ψηλός» από την παραθαλάσσια πόλη Ortona με ύψος 1.91cm, έχει -δικαίως- το προσωνύμιο “Stickman”.
Ο 28χρονος Κύπριος, Χρήστος Ευγενίου, έχοντας 9 επαγγελματικούς αγώνες αλλά και 52 ερασιτεχνικούς,δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει το βαρύτιμο έπαθλο που ο νικητής της 4αδας θα «φορέσει», την άρτι αφιχθείσα από την Ταιλάνδη, ζώνη της 𝗪𝗠𝗖 “𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝟰 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻”.

Το Ολυμπιακό κέντρο «Γ. Στεφανόπουλος» ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους φαν των μαχητικών αθλημάτων το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στην -γεμάτη δράση- βραδιά 𝗪𝗠𝗖.

Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» Περιστέρι, (Βορείου Ηπείρου 30, Περιστέρι, 12133).

Δείτε την τοποθεσία εδώ.

Κοινοποίηση: