Αίτηση αναγνώρισης από την ΔΟΕ

Βρίσκεστε εδώ: WMC Greece 5 Αίτηση αναγνώρισης από την ΔΟΕ

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ MUAYTHAI ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΕ

Η ένταξη της Muaythai ως πλήρες μέλος της Sport Accord και η καλή δουλειά που έχει γίνει όσον αφορά την ανάπτυξη προγραμμάτων στις κατηγορίες νέων και γυναικών, το fair play, η αθλητική ακεραιότητα, η πλήρης συμμόρφωση με τον κώδικα της WADA και πολλά άλλα, έφεραν το Muaythai πιο κοντά στο να υποβάλει αίτηση αναγνώρισης του από την ΔΟΕ.

Ο πρίγκιπας Maha Vajiralongkorn καλωσορίζει τους εκπροσώπους όλων των διαφόρων τμημάτων. Μεταξύ αυτών ο Στρατηγός Pichit Kullavanijaya Privy Σύμβουλος του Βασιλιά, Sanan Kachornprasart ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ο Στρατηγός Yuthasak Sasiprapha ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Ταϊλάνδης, ο Στρατηγός Chetta Thanajaro ο Πρόεδρος της WMC, Δρ. Sakchye Tapsuwan ο Πρόεδρος της IFMA και  Διοικητής της Αθλητικής Αρχής της Ταϊλάνδης, τους εκπροσώπους του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού και τον Stephan Fox που όλοι μαζί εκπροσωπούν τη διεθνή κοινότητα του Muaythai.

Ο Bασιλιάς ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη τους. Ζήτησε να υπάρχει ενότητα για να εξασφαλιστεί η συνολική ανάπτυξη. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μέσω του Muaythai, ο κόσμος έχει έρθει σε στενότερη επαφή με την ιστορία του Σιάμ και της σημερινής Ταϊλάνδης στην οποία οι αρχαίες παραδόσεις μεταβιβάστηκαν από γενιά σε γενιά. Οι Ταϊλανδοί είναι πραγματικά περήφανοι για την παγκόσμια δημοτικότητα. Επομένως, πρέπει να υπάρξει κοινή προσπάθεια μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της Ταϊλάνδης. Οι WMC, AMTAT και IFMA συνεργάζονται για να φτάσουν στην υψηλότερη αναγνώριση και το επόμενο βήμα είναι η αίτηση αναγνώρισης του Muaythai από την ΔΟΕ, καθώς και την International World Games Association.

Κοινοποίηση: